Deniz planları iptal! Boşuna evden çıkmayın: Denize girişler yasaklandı

Deniz planları iptal! Boşuna evden çıkmayın: Denize girişler yasaklandı

O ilimizde denize girişler yasaklandı! Duyuru yapıldı. Deniz planı olanlar boşuna evden çıkmasın! Giden geri dönüyor...

Havaların serinlemeye başlamasıyla denize girişler bazı bölgelerde yasaklanmaya başladı. O ilçemizde denize girişler bugün yasaklandı.

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Kocaali ilçesinde, olumsuz hava koşulları ve rip akıntısı nedeniyle denize girişler yasaklandı. Kaymakamlığın aldığı bu karar doğrultusunda vatandaşların güvenliği ön planda tutulurken, yetkililer uyarılarını sıklaştırdı.

DENİZE GİRMEK YASAKLANDI

Kocaali ilçesinde denizde meydana gelen güçlü dalgalar ve rip akıntısı, vatandaşlar için tehlike oluşturduğu gerekçesiyle denize girişlerin yasaklanmasına neden oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği, kırmızı bayrakları çekerek bölgede denize girmenin yasak olduğunu ilan etti. Sahilde görev yapan ekipler, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve olası tehlikelere karşı bilinçlendirme çalışmaları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN