Belediye Başkanı Fuat Köse Chp’ Nin 101. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle mesaj yayınladı

Belediye Başkanı Fuat Köse Chp’ Nin 101. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle mesaj yayınladı

CHP’nin 101 yıl boyunca Türkiye'nin demokratikleşme ve modernleşme süreçlerinde önemli bir rol üstlendiğini belirten Başkan Köse: “Bu anlamlı günde, başta kurucularımız olmak üzere, tüm üyelerimize ve destekçilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu köklü tarihin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimizde, CHP'nin değerlerini ve ideallerini yaşatarak, halkımıza daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

CHP’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerinin ve ilkelerinin önemine vurgu yapan Başkan Fuat Köse, bu değerlerin ülke için yol gösterici olmaya devam edeceğini dile getirerek şöyle devam etti:

“CHP bir yüzyılı aşkın süredir Türk siyasetinde önemli bir yer tutmuştur. Bu özel günde, CHP'nin geçmişten bugüne kadar olan başarılarını kutlarken, geleceğe yönelik hedeflerimizi de çok iyi biliyoruz. 1923 yılında yola çıkan partimiz, ülkemizin sosyal, ekonomik ve siyasi gelişimine önemli katkılarda bulunmuş ve her zaman halkımızın yanında olmuştur.

Hep birlikte, ülkemizin daha aydınlık yarınlar için yürüdüğümüz yolda, partimizin değerlerini ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini yaşatmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin birinci partisi konumunda olan CHP’nin bu sıralamasını hiç kaybetmemesi için canla başla çalışacağız”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN