Real Madrid oyuncularına son model araba hediyesi! Arda Güler de arabayı kaptı: Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor

Real Madrid oyuncularına son model araba hediyesi! Arda Güler de arabayı kaptı: Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor

İspanyol futbol kulübü Real Madrid, oyuncularına son model araba hediye etti! Türkiye’nin gururu Arda Güler’in de yer aldığı takımın bu hediyesi çok konuşuldu. Arda Güler’de arabayı kapanlar arasında yer aldı. Türkiye fiyatını duyanların ise dudağı uçukladı.

İspanya La Liga liginde yer alan Real Madrid, tüm takım oyuncularına son model ara hediye etti. Arda Güler’in de yer aldığı takımdaki futbolcular yeni araçlarıyla tek tek fotoğraf paylaştı. Arda Güler’in paylaşımları ise sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan son model arabanın Türkiye’deki fiyatını duyanlar inanamadı. İşte konuya ilişkin detaylar…

capture-20231010180028668.jpg

FİYATINI DUYANLARIN DUDAĞI UÇUKLADI

Dünya devleri arasında yer alan Real Madrid, ünlü otomobil markası BMW’nin elektrikli araçlarını futbolcularına hediye etti. Sponsorluk anlaşmasıyla verilen aracın Türkiye fiyatının ise 15 milyon TL olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN