Keskin nişancılar bile bulamadı! 10 saniyede gizli salyangozu bulabilir misin? Kimse kolay kolay bulamıyor

Keskin nişancılar bile bulamadı! 10 saniyede gizli salyangozu bulabilir misin? Kimse kolay kolay bulamıyor

Vermiş olduğumuz görselde birçok deniz kabuğu yer alırken arasında gizlenmiş bir tane salyangoz bulunuyor. 10 saniyede gizli salyangozu bulanlar kendini süper zeki sayıyor. Kimse bu testin sonunu kolay kolay getiremiyor. İşte 10 saniyelik salyangoz testi…

Eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra bilişsel becerilerinizi arttırmak için de optik illüzyon testlerinden yararlanabilirsiniz. Özellikle Alzheimer hastalarının beynini geliştirecek testlerden biri olarak karşımıza çıkan optik illüzyon testleri unutkanlık gibi problemlerin önüne geçerek hafızanızı zorlamaktadır. Eğlenmenin yanı sıra öğrenmenin de tadına varacağınız bu testler vaktinizi değerlendirmenin de en güzel yolu oluyor. İşte 10 saniyelik salyangoz testi…

KABUKLAR ARASINDAKİ SALYANGOZU BULUN

Görselde birçok farklı deniz kabuğu bulunmaktadır. Deniz kabuklarını içerisinde gizlenmiş bir tane salyangoz yer alıyor. Bu salyangozu bulmak ise beklenildiği kadar kolay olmayacak. 10 saniyelik süreyi ayarladıysanız görsele bakmak için sayfayı birazcık kaydırınız.

Deniz kabukları arasında gizlenmiş salyangozu 10 saniyede bulabilir misiniz?

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

9…

10…

Sürenin Sonuna Geldik.

Vermiş olduğumuz görsel içerisinde yer alan salyangozu 10 saniyede bulamadıysanız testi yeniden çözmeyi deneyiniz. İster süre tutup ister süresiz olarak bulmaya çalışacağınız salyangozu hala bulamadıysanız aşağıda yanıtı sizlerle paylaşıyor olacağız.

TESTİN YANITI

Deniz kabukları arasında gizlenmiş salyangozu 10 saniyede bulabilir misiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN