Sakatlık yaşayan Arda Güler'e doktordan izin çıkmadı! Real Madrid'den kiralık gidecekti, kötü haber geldi

Sakatlık yaşayan Arda Güler'e doktordan izin çıkmadı! Real Madrid'den kiralık gidecekti, kötü haber geldi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler, talihsiz sakatlıklarla başa çıkmaya çalışıyor. Sezon öncesi kampında diz sakatlığı geçiren ve geçen hafta beklenen ilk maçına çıkmak üzereyken sol arka adalesinden sakatlanan Arda Güler, şanssızlıklarla dolu bir dönem yaşıyor...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20+10 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle İspanya kariyerine istediği gibi başlayamadı. Sezon öncesi ABD kampında yaşadığı diz sakatlığı sonrası ameliyat olan genç yıldız, 2 aylık rehabilitasyonun ardından takımla çalışmalara başlamıştı. Ancak geçen hafta Las Palmas maçı öncesi sol arka adalesinden sakatlanarak tekrar sahalardan uzak kaldı!

Real Madrid'den yapılan açıklamaya göre Arda Güler'in sol arka adalesi sakatlandı ve tedavi sürecine başlandı. Bu sakatlığın iyileşme süresinin 3 haftayı bulabileceği belirtiliyor.

1-018.jpg

"DİKKATLİ OLUNMASI GEREKİYOR"

İspanyol basınından Relevo, Arda Güler'in sağlık durumuyla ilgili üç farklı uzman doktordan görüş aldı. Atletico Madrid Sağlık Ekibi'nin eski başkanı Doktor Gonzalez, Arda'nın tamamen iyileşmesini beklemek gerektiğini ve aceleci olunmaması gerektiğini vurguladı. Doktor Gonzalez, Arda'nın henüz gelişmekte olan bir vücuda sahip olduğunu ve bu nedenle dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Ortopedi Cerrahisi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Ripoll ise diz ameliyatlarının ardından kas sakatlıklarının sık görüldüğünü belirtti ve futbolcunun geleceğini riske atmanın önemli olduğunu vurguladı.

Travmatoloji ve Ortopedi Cerrahisi Uzmanı Doktor Mediavilla ise sakatlık süresinin kaslara binen yük ve maç oynama baskısıyla etkilendiğini söyledi.

2-010.jpg

KİRALIK OLARAK GÖNDERİLME İDDİALARI

Bu arada, İspanya basınından Todo Fichajes, Arda Güler'in devre arası transfer döneminde Real Madrid tarafından kiralık olarak gönderilme planlarının olduğunu iddia etti. Arda Güler'ün tam performansla takıma dönüşünün Kasım ayını bulabileceği ve Real Madrid'in onu La Liga'da başka bir ekibe kiralık göndermeyi düşündüğü belirtildi. Ancak, Arda Güler'in bu fikre sıcak bakmaması halinde, sezonun ikinci yarısındaki performansı geleceği konusunda belirleyici olacak gibi görünüyor.

Arda Güler, Real Madrid kariyerine sakatlıklarla başlamış olsa da, genç yaşına rağmen potansiyeliyle dikkat çeken bir yetenek olarak hala büyük bir umut kaynağı. Takip eden dönemler, kariyerinin nasıl şekilleneceğini gösterecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN