Montella'nın Türkiye'sinden dikkat çeken istatistik

Montella'nın Türkiye'sinden dikkat çeken istatistik

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, son 16 turunda Avusturya engelini 2-1'le geçerek çeyrek finale yükseldi. Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı milli takım, İtalyan teknik direktör ile birlikte önemli bir istatistik yakaladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, son 16 turu maçında Avusturya'yı Merih Demiral'ın kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ay-Yıldızlılar, çeyrek finalde Hollanda ile kozlarını paylaşacak.

Resim

Türkiye, teknik direktörü Vincenzo Montella ile önemli bir istatistiğe imza attı. Ay-Yıldızlılar, Montella yönetiminde ilk golü attığı beş maçı da kazanmayı başardı.

2-1 vs Avusturya
2-1 vs Çekya
3-1 vs Gürcistan
4-0 vs Letonya
1-0 vs Hırvatistan

EURO 2024'te oynadığı dört maçın üçünü kazanan Türkiye (1M), aynı zamanda tarihinin bir Avrupa Şampiyonası'ndaki en yüksek galibiyet sayısına ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN