Bitcoin'de 4 ayın en büyük düşüşü

Bitcoin'de 4 ayın en büyük düşüşü

Kripto paralardaki dalgalanalar devam ederken, Bitcoin, son dört ayın en büyük düşüşünü yaşayarak 54.991 dolara geriledi.

ABD Başkanlık seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte mevcut Başkan Joe Biden’ın aday olup olmayacağına dair belirsizlik devam ederken, Bitcoin fiyatları son dört ayın en düşük seviyesine geriledi. Kripto para piyasasında yaşanan bu düşüş, çeşitli faktörlerle açıklanıyor.

BİTCOİN VE ETHEREUM’DA SERT DÜŞÜŞ

Ekonomim'de yer alan habere göre; Bitcoin, son dönemde yaşadığı değer kaybıyla yüzde 6 civarında düşüşle 54.991 dolara kadar geriledi. Bu, Bitcoin'in son dört ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Aynı şekilde, Ethereum da yüzde 8 düşüşle 2.891 dolara kadar geriledi ve şu sıralarda 2.926,70 dolar seviyesinde işlem görüyor.

BİDEN’IN ADAYLIK BELİRSİZLİĞİ VE TRUMP KARŞISINDAKİ PERFORMANSI

Joe Biden’ın 2024 Başkanlık seçimlerinde aday olup olmayacağı konusundaki belirsizlik, kripto para piyasalarını doğrudan etkiliyor. Biden’ın, Donald Trump’a karşı performansının düşük kalması ve Biden’ın yerine daha az kripto para yanlısı bir adayın geçme olasılığı, yatırımcıların endişelerini artırıyor. B

Mt. GOX’un Kripto Alacaklarını Geri Ödemesi

2014 yılında iflas eden Mt. GOX’un kripto alacaklarını geri ödemeye başlaması, piyasada önemli bir hareketlilik yarattı. Mt. GOX'un geri ödemeleri, kripto paraların satışa çıkarılacağı endişesini doğurdu. Bu öngörüler, Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatlarında düşüşe neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN