Masumiyet Müzesi dizisi geliyor: Başrol Selahattin Paşalı mı olacak?

Masumiyet Müzesi dizisi geliyor: Başrol Selahattin Paşalı mı olacak?

Orhan Pamuk’un ünlü romanı Masumiyet Müzesi'nin uyarlanacağı dizinin Netflix’te yayınlanacağı konuşuluyor. Zeynep Günay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin ana karakteri Kemal için ise Selahahattin Paşalı’ya teklif götürüldü.

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un 2008 yılında yayınlanan Masumiyet Müzesi kitabı dizi oluyor. Daha önce de dizi olarak çekilmesi planlanan kitap geçen yıllarda Ay Yapım’ın gündemine gelmişti. Ancak o dönem Disney Plus geçici bir süre çekilince projenin hazırlığı yavaşlamıştı. Diziyi Ertan Kurtulan’a yazdırdığı konuşulan Ay Yapım yönetmen olarak da Zeynep Günay’la anlaştı.

KEMAL ROLÜ İÇİN GÖRÜŞMELER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Kemal rolü için daha önce Çağatay Ulusoy’un adı geçmişti. Yeni gelen bilgiler ise Netflix’e sunulan projenin Selahahattin Paşalı’ya teklif edildiği yönünde.

Sonbaharda çalışmalarının hızlanacağı öğrenilen Masumiyet Müzesi’nde Kemal ve Füsun’un 1975 yılında İstanbul’da başlayan ve günümüze kadar uzanan etkileyici aşk hikayesi anlatılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN