Almanya'da Taylor Swift etkisi: Kentin adı değişti

Almanya'da Taylor Swift etkisi: Kentin adı değişti

Almanya'nın Gelsenkirchen kenti, bu ay içinde geçici olarak "Swiftkirchen" olarak anılacak.

Taylor Swift, Eras Turnesi kapsamında Avrupa'daki 18 şehri kapsayan konser serisine mayıs ayında başladı. Almanya'daki ilk konserlerini 17, 18 ve 19 Temmuz tarihlerinde Gelsenkirchen'de verecek.

Independent Türkçe'nin haberine göre, ABD'li pop yıldızı Taylor Swift'i onurlandırmak amacıyla, Gelsenkirchen kentinin adının geçici olarak "Swiftkirchen" olarak değiştirileceği duyuruldu. Belediye sözcüsü Markus Schwardtmann, kentin yoğun olarak ziyaret edilen yerlerinde birkaç tabelanın bu yeni adı yansıtacağını belirtti.

Yerel toplu taşıma operatörü de "Taylor Swift tramvayı"nı hizmete soktu. Ayrıca, Swift'in hayranları konser günlerinde şehir merkezinde düzenlenecek "Taylor Town" (Taylor Kasabası) adlı açık hava partilerine katılma fırsatı bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN