Ankara'da emeklilerin yüzü bir kez daha güldü! Herkes hesabını kontrol etsin: 11'inci kez yatırılacak...

Ankara'da emeklilerin yüzü bir kez daha güldü! Herkes hesabını kontrol etsin: 11'inci kez yatırılacak...

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) emeklilere yönelik desteklerine devam ediyor. Öyle ki Ankara’da emeklilerin yüzü bir kez daha güldü. Belediyenin yardım şartlarını taşıyan 30 bini aşkın emeklinin ödemesi 11’inci kez yatırılacak. İşte detaylar…

Emekli maaşıyla kıt kanaat geçinmeye çalışan binlerce emekli Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardımlarla bir nebze de olsun rahatlamaya çalışıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) emeklilere destek olmaya devam ediyor.

ABB, Ankara’da yaşayan ve emekli maaşı 10.000 TL olan, sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 39.954 emekliye 11’inci kez 1.500 TL’lik destek ödemesinin yapılacağını duyurdu.

abb-emekli-yardimi-1.jpg

EMEKLİLER KADAR DAR GELİRLİ AİLELERE DE DESTEK

ABB, yalnızca kentte yaşayan ve geçim sıkıntısı yaşayan emeklileri değil aynı zamanda dar gelirli vatandaşları da düşünüyor. Sosyal adaleti sağlamayı amaçlayan belediye, her ay düzenli olarak 217.819 aileye sağladığı et yardımını 600 TL’ye çıkardı.

Belediye bu yardımıyla, dar gelirli ailelerin çocuklarının sağlıklı bir geleceğe adım atmasına imkan sağlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN