Yüzdeki yağları bile eriten detoks kürü! Ne ödem kalıyor ne yağ: Düzenli içen aynaya bakmaya doyamıyor

Yüzdeki yağları bile eriten detoks kürü! Ne ödem kalıyor ne yağ: Düzenli içen aynaya bakmaya doyamıyor

Birçok kişinin özellikle diyet yaparken kullandığı detoks kürleri yüzdeki yağları bile eritiyor. Özellikle bu kürü deneyenler bir yandan ödeme atarken bir yanda yüzündeki yağlardan kurtuluyor. Düzenli içenler aynaya bakmaya doyamayacak. İşte konuya ilişkin detaylar...

Limon ve detoks suları zayıflamak isteyen birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen besin kaynaklarıdır. Lakin bazı uzmanlar detoks sularının yağları eritmediğini söylerken bazı uzmanlar diyet listelerinde bulunması gerektiğini savunuyor. Peki sadece detoks suyuyla kilo vermek mümkün mü? Gelin beraber bakalım…

yeni-proje-8-001.jpg

TEK BAŞINA YETERLİ Mİ?

Akşam zayıflamak için sadece limon ve detoks suyu kullanmak tek başına yeterli değildir. Bunun yanı sıra kişilerin beslenme şekline ve sporuna dikkat etmesi oldukça önemlidir. Öyle ki kilo vermenin temel prensibi kalori açığı oluşturmaktır. Limon ve detoks suları ise kalori alımını kısıtlamaya ve tokluk hissini artırmaya yardımcı olabilecek besinlerde.

Düzenli limon ve detoks suyu kullanması kişinin metabolizması hızlandırırken yağ yakımına da destek verir. Bunun yanı sıra vücuttan toksinlerin atılmasına ve ödemin sökülmesine katkı sağlar. Eğer düzenli beslenir, düzenli egzersiz yaparsanız ekstra olarak tükettiğinizde yoksulları zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

yeni-proje-9-001.jpg

YAPILAN ARAŞTIRMALAR ORTAYA KOYDU

2017 senesinde yapılan bir araştırma düzenli olarak limonlu su tüketmenin kilo vermeye ve yağ yakmaya yardımcı olduğunu ortaya koydu. Öte yandan 2018 yılında yapılan başka bir araştırma ise detoks suları tüketiminin metabolizmayı hızlandırdığı ve ödem söktürdüğünü kanıtladı.

yeni-proje-10-001.jpg

Lakin bu tür suları tüketirken dikkatli olmak oldukça önemlidir. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, limon ve detoks suları tüketmeden önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN