Yıllar sonra Hazal Kaya'dan Beren Saat yanıtı! 15 yıldır konuşmadıkları iddia ediliyordu

Yıllar sonra Hazal Kaya'dan Beren Saat yanıtı! 15 yıldır konuşmadıkları iddia ediliyordu

Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan ve diziden sonra hiç görüşmedikleri iddia edilen Beren Saat ile Hazal Kaya'dan 15 yıl sonra haber var. İşte detaylar...

Halit Ziya Uşaklıgil'in romanından televizyona uyarlanan; Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrolleri paylaştığı 'Aşk-ı Memnu' dizisi, yıllar geçse de konuşulmaya devam ediyor.

Dizinin 'Bihter'i Beren Saat ile 'Nihal'i Hazal Kaya'nın proje sonrası hiç görüşmedikleri hatta Hazal Kaya'nın Beren Saat'i düğününe bile çağırmadığı iddia edilmişti.

Fakat 2024 yılının ilk aylarında Beren Saat ile Hazal Kaya'nın Selçuk Yöntem'le bir araya gelmesi küslük iddialarına nokta koymuştu.

"BİZ ORTAMLARIN ESKİSİYİZ"

Ünlü oyuncular son olarak 15 yıl sonra sosyal medya üzerinden takipleşmeleri ile gündeme geldi.

Gazetemagazin'de yer alan habere göre, bir mekan çıkışı görüntülenen Hazal Kaya, konuyla ilgisi sorulara yanıt verdi.

Hazal Kaya, "Biz bu ortamların eskiyiz, iletişim kurmak takipleşmekle olmuyor. Size öyle gelmiş olabilir ama bizim ilişkimiz devam ediyor" dedi.

"HER BULUŞMAMIZ SANKİ ÇEKİMİN İLK GÜNÜ GİBİ"

Öte yandan Hazal Kaya, geçtiğimiz aylarda Aşk-ı Memnu'da babası Adnan Ziyagil'i oynayan Selçuk Yöntem ile bir araya gelmişti.

Selçuk Yöntem, eski rol arkadaşına sarıldığı kareye, "Her buluşmamızda sanki çekimin ilk günü gibi" notunu düşmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN