Yolculuk yapacaklar aman dikkat! 13 Temmuz’da başlıyor: Sefer saatleri değiştirildi

Yolculuk yapacaklar aman dikkat! 13 Temmuz’da başlıyor: Sefer saatleri değiştirildi

Şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi.13 Temmuz'da başlayacak düzenleme ile birlikte sefer saatlerinin değiştirileceği duyuruldu. Hızlı tren ile yolculuk yapacak vatandaşlar için belirlenen saat aralıkları açıklandı. İşte hızlı tren sefer saatleri…

Yüksek hızlı tren (YHT) Sivas - Ankara hattı kullanacak olan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi. Yozgat güzergahında meydana gelen hasar nedeniyle seferlerin iptal edileceği öne sürüldü. Güzel gözlerinde çalışmalar devam ederken Online olarak satılan biletlerin 13 Temmuz sonrası satış göstermemesi Sivas- Ankara seferlerinin iptal edileceği yönünde yorumlandı.

TREN SEFERLERİ İPTAL EDİLECEK Mİ?

Sivas Ankara YHT seferlerinin iptal olup olmayacağı tartışılırken Yozgat güzergahında meydana gelen hasarın yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor. Bakım ve Onarım çalışmaları devam ederken YHT seferlerinin yenilenerek hizmet vermeye devam edeceğim belirtildi. 13 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacak sefer saatleri şu şekildedir:

Sivas hareket: 07:10

Ankara varış: 10:59

Sivas hareket: 17:40

Ankara varış: 21:29

Ankara hareket: 08:05

Sivas varış: 11:51

Ankara hareket: 18:30

Sivas varış: 22:16

yht-1.jpg

İSTANBUL SÜRESİ 8 SAATE YÜKSELDİ

Güncellenen sefer saatleri ile birlikte İstanbul sefer saatleri de değişikliğe uğradı. İstanbul sefer saatleri şu şekildedir:

Sivas hareket: 13:00

İstanbul varış: 21:15

İstanbul hareket: 07:35

Sivas varış: 15:44

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN