Türkiye'yi eleyen Hollanda'da Ronald Koeman'dan skandal açıklama! 'Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa da...'

Türkiye'yi eleyen Hollanda'da Ronald Koeman'dan skandal açıklama! 'Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa da...'

Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final aşamasında Türkiye'yi 2-1 mağlup eden Hollanda'da Ronald Koeman, skandal açıklamalara imza atarak tepki topladı.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye- Hollanda mücadelesi nefes kesti. A Milli Takım'ı 2-1 mağlup eden Hollanda turnuvada yarı finale ulaşırken Hollanda'nın teknik adamı Ronald Koeman karşılaşmanın ardından skandal açıklamalara imza atarak tepki topladı.

Avrupa Şampiyonası'nda 16 yıl aradan sonra çeyrek finale ulaşan Türkiye, Hollanda karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 1-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Türkiye'yi eleyen Hollanda, yarı final turunda İngiltere ile final mücadelesi verecek.

2-1 sona eren karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı teknik adam Ronald Koeman, skandal açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye'nin 'küçük bir futbol ülkesi' olduğunu öne süren Hollandalı futbol adamı, açıklamasında "Büyük bir turnuvada oynayan büyük bir futbol ülkesi olduğunuzda kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa da mücadele etmeli, savaşmalısınız." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN