Yozgat'ta asansör faciası: Kabin ile duvar arasında sıkışan kadın yaşamını yitirdi

Yozgat'ta asansör faciası: Kabin ile duvar arasında sıkışan kadın yaşamını yitirdi

Yozgat'ta Bahçeşehir Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Hülya Uçar (57), asansör kabininin duvarla sıkışması sonucu hayatını kaybetti.

Yozgat'ta yaşayan Hülya Uçar (57), Bahçeşehir Mahallesi'ndeki 6 katlı apartmanın 2. katında bulunan asansörden inmek isterken, asansörün aniden hareket etmesiyle kabin ile duvar arasında sıkışarak yaşamını yitirdi.

Yozgat'ta bulunan 6 katlı bir apartmanın 2. katında meydana gelen olayda, Hülya Uçar, asansörden inerken kabinin beklenmedik şekilde hareket etmesi sonucu sıkıştı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

OLAY YERİNE SAĞLIK VE İTFAYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Uçar'ın eşi ve gelini durumu fark ederek hemen yardım çağırdı. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Uçar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Hülya Uçar, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü, otopsi için bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN