Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'e hızlı tren müjdesi! Sonunda geliyor

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'e hızlı tren müjdesi! Sonunda geliyor

Türkiye’nin dört bir yanı tren ağları ile dolacak. Ulaşımda önemli bir yere sahip olan tren hatları için müjdeli haberler peş peşe geliyor. Daha hızlı ve güvenli bir ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalar yürütülürken Bu kez Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için hızlı tren müjdesi geldi. İşte tüm detaylar…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, Karadeniz'de Samsun- Sarp Demiryolu Projesi’nin son derece önemli olduğunu dile getirdi. Karadeniz'de bütün oda ve borsa başkanlarının bir araya gelerek müthiş bir hazırlık çalışması içerisinde olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, görevinin onları desteklemek olduğunu ifade ederek Samsun-Sarp Demiryolu Projesi için düğmeye bastı. İşte tüm detaylar…

KARADENİZ'E HIZLI TREN MÜJDESİ GELDİ

TOBB Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, Ünye, Fatsa ve Altınordu’da arabuluculuk merkezlerinin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Ordu Olay gazetesi temsilcisi Hamza Alp’in Ordu Olay’ın “BÜYÜK BULUŞMA TOBB ÖNDERLİĞİNDE OLSUN” başlığı ile yayınlanan ‘TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Ankara’da 1. Doğu Karadeniz Demiryolu Çalıştayını toplayalım’ manşetini sordu. Hisarcıklıoğlu bu çıkışın üzerine ‘OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel ilk adımı atsın ben her zaman destek olurum. O dosyayı açsın ben peşinden gelirim.’ açıklamalarında bulundu.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Süre 2 saat 45 dakikaya düşecek

Hisarcıklıoğlu, Ordu-Giresun havalimanının yapılış sürecini işaret ederek Hopa'dan Samsun'a kadar ulaşacak demir yolu hattının da yapılabileceğini dile getirdi. Karadeniz'deki bütün oda ve borsa başkanlarının bir araya gelerek müthiş bir hazırlık içerisinde olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, görevinin onları desteklemek olduğunun altını çizdi.

KARADENİZ ULAŞIMINA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Samsun-Sarp Demiryolu’nun Türkiye üzerindeki etkilerini işaret eden Hisarcıklıoğlu, Karadeniz'e ulaşım açısından hiçbir sıkıntının kalmayacağını belirtti. Karadeniz Bölgesi'ne hava yolunu ile ulaşım olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, demiryolu ile de ulaşım olması durumunda herhangi bir ulaşım sorununun kalmayacağına dikkat çekti. Denize ilk yapılan havalimanının Karadeniz Bölgesi'nde olduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, “ Allah size her şeyi vermiş. Eksiklik yok maşallah. Zeka desen var, coğrafya desen müthiş. Her şeyiniz var Allah'a şükür. Yatıp kalkıp şükredin. Hatta ben hep Kayseri’de 5 vakit namaz varsa bizim Fatsalı buna 5 daha eklemeli, şükür namazı eklemeli diyorum.” diye konuştu.

Hızlı tren ağı Karadeniz'e ulaşacak - Son Dakika Haberleri

“LOBİ GÜCÜNÜ KULLANMALISINIZ”

Samsun-Sarp Demiryolu'nun son derece önemli olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, bu hattı yaptıracak cevval insanlar olduğu sürece kendisine ihtiyaç olmadığını belirterek bu alanda lobi gücünün yüksek olduğunu vurguladı. Ankara'da Karadeniz'in lobi gücünün son derece yüksek olduğuna değinen Hisarcıklıoğlu, projenin hayalle başladığını ve hedefe konulduğunu dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN