Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin öldürüldü

Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin öldürüldü

İsrail ordusunun Lübnan'da düzenlediği hava saldırısında Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin hayatını kaybetti. Ebu El Emin'i eşi, oğlu ve kızıyla birlikte öldürüldüğü öğrenildi.

İsrail'in Gazze'nin ardından Lübnan'da düzenlediği saldırılarını sürdürüyor. Beyrut'a düzenlenen bombalı saldırıda Hizbullah lideri Nasrallah'ın ölümünün ardından bu sabah saatlerinde Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin hayatını kaybetti. Ebu El Emin'i eşi, oğlu ve kızıyla birlikte öldürüldüğü öğrenildi.

FİLİSTİN CEPHESİ DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ AÇIKLADI

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) de İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği saldırıda 3 yöneticisinin öldüğünü duyurdu. Açıklamada, söz konusu saldırıda FHKC Siyasi Büro Üyesi ve Askeri Güvenlik Dairesi yetkilisi Muhammed Abdulal (Ebu Gazi), FHKC Genel Merkez Komitesi üyesi, Cephe askeri birimi üyesi ve Lübnan'daki askeri komutanı İmad Avde (Ebu Ziyad) ile FHKC yöneticilerinden Abdurrahman Abdulal'ın öldürüldüğü belirtildi.

İLK KEZ BAŞKA BİR NOKTAYI VURDULAR

İsrail ordusu, bu gece 2006'dan bu yana ilk kez Beyrut'un Dahiye bölgesi dışında bir yeri vurmuş, Lübnan'ın başkenti Beyrut’un Kola Mahallesi'ne düzenlediği hava saldırısında çok katlı bir binada bulunan bir daireyi hedef almıştı. Yerel medyada, saldırıda Sünni olan Cemaati İslami'nin bir mensubunun hedef alındığı öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN