Kişiye özel tasarlanıyor, sofralara yerleşiyor! 100 gramı 300 dolardan zenginliğin yeni göstergesi kabul ediliyor

Kişiye özel tasarlanıyor, sofralara yerleşiyor! 100 gramı 300 dolardan zenginliğin yeni göstergesi kabul ediliyor

Gemlik’te tanıtılan bu ürün kişiye özel tasarlanıyor, sofralara yerleşiyor. 100 gramı 300 dolara satılan ürün, zenginliğin yeni göstergesi kabul edilirken, Katar, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere satılması planlanıyor…

31. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali'nde tanıtılan altın kaplamalı zeytin, özellikle Orta Doğu pazarına yönelik özel tasarımıyla dikkat çekti. Gemlik ve İznik bölgelerinde yetişen zeytinlerden elde edilen bu yenilebilir zeytin, festivalde Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır tarafından tanıtıldı.

100 GRAMI 300 DOLAR

Bir kutuda 24 adet bulunan altın zeytin, yaklaşık 100 gram ağırlığında olup, 300 dolar (yaklaşık 11 bin lira) fiyatla satışa sunuluyor. Ürünün özellikle Katar, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Orta Doğu ülkelerinde müşterilere ulaşması hedefleniyor.

altin-zeytin-1.jpg

PATENTLİ ÜRÜN

İki yıllık yoğun bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan patentli altın zeytin, Gemlik’te üretiliyor. Bu yenilikçi ürün, bölgenin tanıtımına önemli katkı sağlarken, yerel ekonomiye de ivme kazandırmayı amaçlıyor.

Gemlik Zeytini Festivali'nde sergilenen bu özel ürün, hem lezzeti hem de özgünlüğü ile dikkat çekiyor. Zeytin severler için yeni bir deneyim sunan altın zeytin, uluslararası pazarda da kendine sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN