Beşiktaş 69 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kartal gözünü İtalya'ya dikti...

Beşiktaş 69 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kartal gözünü İtalya'ya dikti...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, kış transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başladı. Kartal, 69 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminde Rafa Silva, Paulista, İmmobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı.

Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, yarın akşam deplasmanda Kayserispor'un konuğu olacak. Karşılaşmadan zaferle ayrılmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, kış transfer sezonunda savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

69 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, gözünü 69 milyon euroluk süper yıldıza dikti. Kartal, yaz transfer döneminde bir türlü ikna edemediği Alman savunmacı Hummels'e ara transferde yeni teklif ile gidecek.

Siyah-beyazlı yönetimin Roma ile anlaşma imzalayan stoperi ara transferde Beşiktaş'a kazandırmak için İtalyan devinin yöneticileriyle masaya oturdu. Kartal'ın bu görüşmelerde olumlu yanıt aldığı ileri sürüldü.

Kartal, güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 35 yaşındaki savunma oyuncusu için İtalya'ya çıkarma yapacak. Siyah-Beyazlı yöneticiler bu kez savunma oyuncusuna siyah-beyazlı formayı giydirecek. Alman stoperin de bu teklife olumlu bakacağı belirtiliyor.

Mats Hummels - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Kartal'ın yöneticileri Roma'ya imza atmasına rağmen kadroda yer bulamayan yıldız futbolcunu transferi konusunda ısrarcı. Alman savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 69,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN