Serhat Akın'a yönelik saldırıda 6 kişi adliyede

Serhat Akın'a yönelik saldırıda 6 kişi adliyede

İstanbul Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Beykoz’da eski milli futbolcu ve Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde süren soruşturma kapsamında, saldırıyla bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programın ardından Beykoz’da silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı. Saldırının ardından başlatılan kapsamlı soruşturma çerçevesinde, olay sırasında motosikleti kullandığı iddia edilen O.M., silahla ateş ettiği öne sürülen O.D., ve diğer şüpheliler M.A., İ.T., Y.G. ile M.A. gözaltına alınmıştı.

Emniyet birimlerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, saldırganların birbirleriyle olan bağlantıları ve saldırının arkasındaki olası nedenler üzerinde duruluyor. Saldırının nedenine dair resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, olayın organize bir suç ağına dayandığı yönünde iddialar kamuoyuna yansımış durumda. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edilmeleriyle, davanın yargı süreci başlamış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN