Polisle çatışmaya girdi, son kurşunu kendine sıktı

Polisle çatışmaya girdi, son kurşunu kendine sıktı

Büyükçekmece’de polisin düzenlediği operasyonda, uzun süredir aranan bir şüpheli polise ateş açtı. Yakalanacağını anlayan şüpheli, silahıyla yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde şüpheliyle girdiği çatışmada şehit olan Şeyda polisin ardından bir çatışma haberi de Büyükçekmece'den geldi. Kamiloba Mahallesi’nde, polis ekipleri uzun süredir aranan bir şüphelinin yerini tespit etti.

10130313.jpg

KURŞUN POLİSİN KALKANINA İSABET ETTİ

Harekete geçen ekipler şüphelinin evine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında şüpheli, evden polislere ateş açtı ve kurşunlardan biri polis kalkanına isabet etti.

10130297.jpg

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Yakalanacağını anlayan şüpheli, olayın ardından silahıyla intihar etti. Olay yerine destek amaçlı çok sayıda ekip sevk edildi ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı.

10130299.jpg

Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Şüphelinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN