Ucuza zeytinyağı almanın tam zamanı! BİM , A101, Migros… Fiyatlar düştü, stoklar dolacak

Ucuza zeytinyağı almanın tam zamanı! BİM ,  A101, Migros… Fiyatlar düştü, stoklar dolacak

Uygun fiyata alışveriş yapmak için fırsat bekleyenler asla kaçırmak istemeyecek. Zeytinyağı fiyatları dibe vurdu vatandaş soluğu markette aldı. BİM, A101 Migros… Zeytinyağı stokları dolup taşacak. İşte indirimli zeytinyağı fiyatları…

Mutfağında sıklıkla tüketilen ve en sağlıklı yağların başında gelen zeytinyağı son zamanlarda yaşadığı fiyat artışları ile gündemde yer alıyordu. Salatalara, yemeklere çok yakışan zeytinyağındaki fahiş fiyatlar vatandaşın cebini yakıyor. İndirimli zeytinyağı alışverişi yapmak isteyenler soluğu markette alacak. Marketler güncel zeytinyağı fiyatlarını duyurdu. İşte indirimli zeytinyağı fiyatları…

MİGROS ZEYTİNYAĞI FİYATI

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Türkiye'nin en sevilen zincir marketleri arasında yer alan Migros zeytinyağı fiyatlarını düşürdü. Migros'ta kampanya kapsamında yer alan zeytinyağı ve fiyatları şu şekildedir:

  • Komili Riviera Zeytinyağı 2 L 484,95 TL
  • Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Meyvemsi Lezzet 2 L 559,95 TL

zeytinyagi-5.jpg

A101 ZEYTİNYAĞI FİYATLARI

Uygun fiyatlı alışveriş listelerinin başında yer alan A101 zeytinyağında fiyat düşüşüne gitti. A101'de indirime giren zeytinyağı markalı şu şekildedir:

  • Yudum Yalın Egemden Zeytinyağı Sızma 1 Litre: 399 TL
  • Zeo Riviera Zeytinyağı 2 Litre: 445 TL
  • Yudum Egemden Riviera Zeytinyağı 1 Litre: 329 TL

TARIM KREDİ MARKET ZEYTİNYAĞI FİYATLARI

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri hem ayçiçek yağı hem de zeytinyağı fiyatlarında düşüşe gitti. Eylül ayının son fırsatlarını kaçırmak istemeyenler için güncel fiyatlar şu şekildedir:

  • Tarım Kredi 1 litre Anadolu Sızma Zeytinyağı : 275 TL
  • Tarım Kredi Birlik Naturel Sızma 5 litre Zeytinyağı : 1710 TL

zeytinyagi-2.jpg

BİM ZEYTİNYAĞI FİYATLARI

Zincir marketlerde indirim devam ederken BİM rakiplerinden geri kalmadı. BİM'e gidenler 2 litre rivera zeytinyağını 415 TL'ye alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN