Günde 7 öğün yemek yiyen vücut geliştirmeci, 36 yaşında öldü! İki gün boyunca komada kaldı

Günde 7 öğün yemek yiyen vücut geliştirmeci, 36 yaşında öldü! İki gün boyunca komada kaldı

Ülkesi Beyaz Rusya'da 'Mutant' lakabıyla tanınan Illia Yefimchyk, günlük 7 öğün yemek yiyerek 16 bin 500 kalori almasıyla adını duyurmuştu. 36 yaşındaki sporcu, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Beyaz Rusya'da 'Mutant' lakabıyla, dünya genelindeyse 'en korkunç vücut geliştirmeci' olarak bilinen Illia Yefimchyk, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 36 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Anna, sağlık ekipleri gelene kadar eşine kalp masajı yaparak onu hayatta tutmaya çalıştı. Illia Yefimchyk, helikopterle hastaneye kaldırıldı fakat komaya girdi.

gunde-7-ogun-yiyen-vucut-gelistirici-illia-yefimchyk-oldu.jpg

"KALBİ, İKİ GÜN BOYUNCA ATMAYA DEVAM ETTİ"

Haberturk'te yer alan habere göre, eşi Anna, "Her gün yanındaydım, kalbi iki gün boyunca yeniden atmaya başladı, ancak doktor, beyninin öldüğü haberini verdi" diyerek acısını paylaştı. Ayrıca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu dünyada yalnız olmadığımı bilmek ve insanların bana yardım eli uzatması çok iç açıcı" dedi.

154 kilo ağırlığındaki Illia Yefimchyk, profesyonel yarışmalara katılmadan vücut geliştirme dünyasında büyük bir üne kavuştu. Sosyal paylaşı msitesi Instagram'da 300 binin üzerinde takipçisi bulunan Illia Yefimchyk, 272 kilo bench press, 317 pound deadlift ve squat gibi etkileyici kaldırışlarıyla tanınıyordu.

HER GÜN 2 KİLO BİFTEK YİYORDU

Günde 7 öğün yemek yiyen Illia Yefimchyk'in günlük yaklaşık 16 bin 500 kalori tükettiği ve diyetinde 2 kilo biftek ile 100'den fazla suşi bulunduğu biliniyordu.

gunde-7-ogun-yiyen-vucut-gelistirici-illia-yefimchyk-oldu-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN