Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme!

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme!

Galatasaray'ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi, bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. 30 yaşındaki futbolcu, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giymesi ile alakalı sorulan soruya ilginç bir cevap verdi.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a imza atan Belçikalı forvet Michy Batshuayi, bir spor programında açıklamalarda bulundu. Kendisine sorulan, "Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadın, şimdi ise Galatasaray forması giyiyorsun. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.asd.jpgİki takımda da iyi bir performans gösterdiğini ve şuan Galatasaray'ın başarısı için mücadele ettiğini söyleyen Batshuayi, "Benim için futbol, futboldur. İnsanlar, her yerde konuşuyor ama benim işim bu ve fark etmiyor. Sadece çıkıp kazandığım paranın hakkını vermeye çalışırım" ifadelerini kullandı. Belçikalı futbolcu, Beşiktaş'ta oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olunca Siyah-Beyazlı taraftarlardan tepki görmüş ve daha sonrasında Sarı-Lacivertlilerden Galatasaray'a imza atınca Fenerbahçe taraftarının eleştirisine maruz kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN