O ilimize bir anda kış geldi! Hava sıcaklığı 2 dereceye düştü: Göz gözü görmedi

O ilimize bir anda kış geldi! Hava sıcaklığı 2 dereceye düştü: Göz gözü görmedi

O ilimizde güne gözlerini açanlar şaşkına döndü. Bir anda düşen sıcaklıklar 2 dereceye kadar düştü. Her yeri beyaza bürüyen sis görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü...

Birçok ilimizde hava sıcaklıkları düşmeye başladı. O ilimizde kış mevsimi şimdiden hissedilmeye başlandı. Güne gözlerini açanlar şaşkına döndü. Ardahan’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini yer yer 20 metreye kadar düşürerek sürücülere zor anlar yaşattı.

GÖRÜŞ MESAFESİ 20 METREYE KADAR DÜŞTÜ

Şehri sis bastı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Ardahan’da yaşayanlar güne soğuk ve sisli bir hava ile uyandı. Hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşerken, özellikle şehir merkezinde etkili olan sis, görüş mesafesini ciddi şekilde düşürdü. Kongre Caddesi’nde seyreden sürücüler, yer yer 20 metreye kadar inen görüş mesafesi nedeniyle oldukça zorlandı.

Şehri sis bastı

Gece boyunca etkili olan sis, sabahın erken saatlerine kadar sürdü. Sis bulutlarıyla birleşen kentte, güne erken başlayanlar için adeta unutulmaz bir manzara oluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN