Ankara'da emeklilere yarı fiyatına düştü! Bu kez destek devletten değil esnaftan: Yazıyı gören içeri koşuyor

Ankara'da emeklilere yarı fiyatına düştü! Bu kez destek devletten değil esnaftan: Yazıyı gören içeri koşuyor

Binlerce emekliyi yakında ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Ankara’da bir esnaf emeklilere destek için hizmetini yarı fiyatına kadar düşürdü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ankara'da bir berberin başlattığı kampanya, emekliler arasında büyük ilgi gördü. Yıkama dahil 200 TL olan tıraş ücreti, emekliler için 100 TL’ye düştü. Ancak bu indirim, EYT'liler için geçerli değil. Dükkanın camında asılı yazı, dikkat çekici bir notla: "EYT dahil değildir."

yeni-proje-77.jpg

BERBERDEN EMEKLİLERE DESTEK

Show TV'de yer alan bir habere göre, Ankara'nın Ulus semtinde bulunan bir berber, emeklilerin geçim sıkıntısını göz önünde bulundurarak indirimli tıraş kampanyası düzenledi. Berber, yaptığı açıklamada, "Emeklilere destek olsun manasında yaptık. Onlara 100 TL yaptık." ifadelerini kullanarak kampanyanın amacını belirtti. Günlük ortalama 10 emeklinin dükkânına geldiğini söyleyen berber, emeklilerin yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekti.

EYT'LİLER KAMPANYADAN YARARLANAMIYOR

Ancak kampanyanın en dikkat çekici yanı, EYT’lilerin bu indirimden yararlanamaması. Dükkanın camında yer alan "EYT dahil değildir" notu, bu durumu net bir şekilde ortaya koyuyor. Berber, EYT’lileri emekli olarak görmediğini belirterek, "Onları ben emekli olarak saymıyorum. 38 yaşında bir insan, emekli olduğu zaman 55 yaşındaki insanın hakkını da yemiş oluyor benim gözümde," şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu yaklaşım, zaman zaman EYT’lilerin tepkisini çekse de berber, 55 yaş altındaki emeklileri kabul etmediğini vurguladı.

yeni-proje-76.jpg

100 TL’Yİ BİLE ÇOK BULANLAR VAR

Berberin kampanyası, 1 aydır camda asılı ve emekliler tarafından büyük ilgi görüyor. Günde 10 emeklinin dükkanına geldiğini ifade eden berber, bazı vatandaşların 100 TL’yi bile fazla bulduğunu, ancak emeklilerin çoğunun ekonomik sıkıntılar nedeniyle 6 ayda bir tıraş olmaya mecbur kaldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN