Acun Ilıcalı isyan etti: 'Garip şeyler oluyor'

Acun Ilıcalı isyan etti: 'Garip şeyler oluyor'

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor ile oynanan Süper Lig mücadelesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken verilen kararlara isyan etti.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Asbaşkan Acun Ilıcalı, hakem Cihan Aydın'ın vermiş olduğu kararlara isyan etti. Hakemin çok ilginç değerlendirmeler yaptığını söyleyen Ilıcalı, bir iki gün içerisinde geniş kapsamlı bir açıklama yapacaklarını söyledi. Ilıcalı, "Bugün olanları herkes görmüştür. Çok net penaltı pozisyonunun verilmemesi, incelenmemesi. Bizim VAR'ların yaklaşık 5-15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp, başka VAR'ların maratona dönmesi, son derece uzun incelenmesi, bizde "Hadi başlayın" olması çok garip şeyler.

10134525.jpg

Ben yönetici arkadaşlarımla konuştum. Sıcak sıcak, pozisyonlar tam değerlendirilmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşmak istiyoruz, bunu da 1-2 gün içinde yapacağız. Türkiye'de şu an garip şeyler oluyor. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN