Portekiz basını Kerem Aktürkoğlu'nu manşete taşıdı! "10 yıl sonra ilk kez..."

Portekiz basını Kerem Aktürkoğlu'nu manşete taşıdı! "10 yıl sonra ilk kez..."

Benfica'nın yıldız golcüsü Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibindeki gollerine devam ediyor. Portekiz basını milli yıldız hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Portekiz devi Benfica'ya transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'i salladı. Portekiz basını yıldız futbolcu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'dan ayrılarak Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibinde seriye bağladı. Yıldız golcü, dün akşam takımının Gil Vicente'yi 5-1 mağlup ettiği karşılaşmada da rakip fileleri havalandırdı.

Resim

"10 YIL SONRA İLK KEZ"

A Milli Takım'ın yıldız ismi, Benfica forması altında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelirken Portekiz basını golcü oyuncu hakkında şu ifadelere yer verdi:

A Bola: "Kerem Aktürkoğlu yine gol attı. Aktürkoğlu, 10 yıl sonra Benfica'daki ilk dört maçında üç ve daha fazla gol atan ilk yeni transfer oldu. Benfica'da en son 2014 yılında Valencia'dan transfer edilen Jonas bunu başarmıştı."

Record: "Kerem Aktürkoğlu'nun Jonas ritmindeki soğukkanlılığı. Türk futbolcu güçlü bir başlangıç yaptı ve teknik direktör Bruno Lage'nin takımında öne çıktı."

Resim

O Jogo: "Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da harika formunu sürdürüyor ve Gil Vicente'ye karşı yeni takımındaki üçüncü golünü atarak maçın (2-1) dönüm noktası oldu."

Bola Na Rede: "Benfica, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle geri dönüş yaptı. Aktürkoğlu kafa vuruşuyla attığı golle Luz Stadı'nda Kartallar'ın geri dönüşünü sağladı."

Notícias ao Minuto: "Kerem Aktürkoğlu yine gol attı ve 1-0 yenik duruma düşen Benfica'nın geri dönüşü tamamlandı. Otamendi'nin kafa vuruşuyla attığı golün ardından Aktürkoğlu da kafa vuruşuyla Kartal'ı 2-1 öne geçirdi ve böylece üç maçta üçüncü golünü kaydetti."

Benfica forması altında 4 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN