Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı konuk etti

Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı konuk etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar’ı konuk etti. Ziyarette Manisa’da hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ağustos ayında gerçekleştirilen genel kurul ile Manisa Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Hakkı Bayraktar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Ziyarette, Manisa’da hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kent Konseyi’ni çok önemsediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Siz halkın sesisiniz. Sizin varlığınızın Manisa’mıza güç katacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar ise, “Manisa’mızı daha farklı noktalara getirmek, gelecek kuşaklara daha güzel bir Manisa bırakmak için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN