Polis, komşusunu bacaklarından vurdu! Ölümden dönen adamın eşi KARAR'a konuştu: Önce vurdu sonra...

İstanbul Esenler'de gece saatlerinde bir polis memuru, aynı apartmanda oturan komşusunu bacaklarından kurşunladı. Bu da yetmezmiş gibi, yerde yatan yaralı adamı polisin ailesi de sopalarla darp etti. Dehşet anlarını kameralar kaydederken, kurşunların hedefi olan 37 yaşındaki 3 çocuk babası Erdem Deniz'in eşi KARAR'a konuştu. Yüksek sesle telefonda konuştuğu gerekçesiyle eşinin kurşunlandığını söyleyen acılı eş, "Korkuyoruz, çocuklarımı anneme bıraktım. Eşim hastanede can çekişiyor" dedi.

MERVE ŞİŞMAN

Olay Esenler'in Fatih Mahallesi 220. sokakta 21 numaralı apartmanın önünde dün gece saatlerinde meydana geldi. Aynı apartmanda oturan iki komşu, 37 yaşındaki 3 çocuk babası şoför Erdem Deniz'in kapısının önünde yüksek sesle telefonda konuşmasından dolayı tartışmaya başladı.

Tartışma giderek büyüdü ve taraflardan birinin polis memuru olan oğlu da kavgaya dahil oldu. Polis, yanında bulunan silah ile babasıyla kavga eden komşusunu ayağından kurşunladı. 2 el komşusunun bacağına ateş eden polis memurunun ailesi de yerde hareketsiz yatan Erdem Deniz'i sopalarla öldüresiye dövdü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevke dildi. Sağlık ekipleri ayağından vurulan Erdem Deniz'i Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri olaya karışan 4 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

yeni-proje-5-001.jpg

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan polis memurunun önce havaya ateş açtığı ve daha sonra Erdem Deniz'i vurduğu, yaralının yerde fırça sapı ve sopalarla darbedildiği anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

yeni-proje-3-001.jpgErdem Deniz ve ailesi

'ÖNCE HAVAYA SONRADA EŞİMİN BACAĞINA ATEŞ ETTİ'

Olayın ardından KARAR'ın ulaştığı Erdem Deniz'in eşi de acı olayı anlattı. Meltem Deniz olay anında 3 çocuğuyla birlikte evinde oturduğunu, eşinin tatlı satıcılığı yaptığını ve aynı zamanda da şoför olan eşinin gece geç saatte her gün evine geldiğini ifade etti. KARAR'a konuşan Meltem Deniz şu ifadeleri kullandı:

"9,11,14 yaşında üç çocuğumuz var. Babaları kapımızın önünde telefonda konuşurken komşularla tartışmış, hepimiz çok korktuk. Yüksek sesle telefonda konuşmuş, telefonda 1 saat konuşacak değil ya. Herkes konuşuyor. Tartışma büyüdü sonra sesleri duyunca herkes aşağıya indi. Eşim yerde hareketsiz yatarken bile durmadılar, polis memuru da önce havaya sıkıyor sonra eşimin sol bacağına iki el ateş ediyor. Eşim şimdi hastanede can çekişiyor. Korkuyoruz, güvenliğimizden endişeliyiz. Çocuklarımı anneme bıraktım. Eşim şoför onu kaybedersek biz ne yaparız. Eşim hep gece o saatlerde işten eve geliyordu. O olmazsa ne yaparız, bize bunu reva görenlerin hesap vermesini istiyoruz. Şikayetçi olacağız"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN