Okan Buruk biletini kesti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yollar ayrılıyor...

Okan Buruk biletini kesti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yollar ayrılıyor...

Kış transfer sezonunun planlamasına başlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yıldız golcüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, 3-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray'da Okan Buruk, yıldız oyuncunun biletini kesti.

Yaz transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, kış transfer sezonunun planlamasına da şimdiden başladı. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekip, yıldız oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, bu sezon formaya hasret kalan Faslı golcü Hakim Ziyech ile yollarını ayırma kararı aldı. Faslı golcünün menajerinin geçen hafta İstanbul'da oynanan karşılaşma sonrasında sarı-kırmızılı yöneticilerle bir araya geldiği ve takımdan ayrılma yönündeki isteğini yöneticilere iletti.

Ziyech'in menajeri, yıldız golcü için Körfez ülkelerinden teklif getireceğini ve oyuncunun kış transfer döneminde takımdan ayrılacağını belirtti.

Hakim Ziyech neden yok, cezalı mı? Derbi (GS-FB) maçında Hakim Ziyech neden oynamıyor? - Haberler

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında toplamda 27 karşılaşmada görev alırken 8 gol 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN