Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın paniği

Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın paniği

Van'da Ferit Melen Havalimanı'nda sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sonucu bekleme salonları dumanla kaplanırken, yolcular dışarı çıkarıldı ve uçak seferleri geçici olarak durduruldu. Yangının söndürülmesi ve dumanın tahliye edilmesinin ardından seferler normale döndü.

Van'da bulunan Ferit Melen Havalimanı'nda bu sabah meydana gelen yangın, terminal binasında paniğe neden oldu. Yangının elektrik panosundan kaynaklandığı belirlendi. Havalimanının bekleme salonları, yoğun dumanla kaplandı.

Van Ferit MelenHavalimanı’nda yangın paniği - 1

Olayın hemen ardından, havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri hızlı bir müdahalede bulunarak yangını söndürdü.

Van Ferit MelenHavalimanı’nda yangın paniği - 2

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Yangının ardından, havalimanında uçak seferlerinde bir süre aksama yaşandı. Terminaldeki duman tahliye edildikten sonra, seferlerin normale döndüğü bildirildi. Olay sonrası yetkililer, yolcuların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemlerin alındığını ve herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını duyurdu.

Van Ferit MelenHavalimanı’nda yangın paniği - 4

Ferit Melen Havalimanı’nda yaşanan bu olay, yolcular arasında kısa süreli bir panik yaşanmasına neden olurken, hava trafiğinin aksamadan devam etmesi için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN