Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer döneminde de 20 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde Napoli'nin süper yıldızı Osimhen'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer döneminde de bombayı patlatmak için hazırlıklara başladı. Aslan, 20 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Galatasaray, 7. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 20 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, Marco Asensio'yu transfer listesine aldı.

Fenerbahçe için Marco Asensio iddiası

Sarı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Asensio hamlesiyle ses getirmenin hesaplarını yapıyor. Fransız devi PSG forması altında 36 karşılaşmada 6 gol 9 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN