Galatasaraylıları korkutmuştu! Osimhen'in durumu belli oldu..

Galatasaraylıları korkutmuştu! Osimhen'in durumu belli oldu..

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen, Kasımpaşa mücadelesinde ilk yarının son anlarında sakatlık yaşamıştı. Nijeryalı futbolcu oyuna daha fazla devam edemezken, sağlık durumu ile alakalı sonuç belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray'da Victor Osimhen şoku yaşandı. Müsabakada 2 gol kaydeden Nijeryalı yıldız futbolcu, ilk yarının son anlarında sakatlık yaşamış ve kendini yere bırakmıştı. Arka adelesinde sertleşme hisseden 25 yaşındaki futbolcu ikinci yarıda oyuna devam edememişti. Sarı-Kırmızılılarda Osimhen'in sakatlık durumu belli oldu.

10129744.jpg

Çevresine sakatlığının ciddi olmadığını belirten forvet oyuncusuna yapılan değerlendirmelerde herhangi bir problem olmadığı ve MR'ında bir soruna rastlanmadığı iletildi. UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Rigas Skola ile karşılaşacak olan Cimbom'da Osimhen'in tedbir amaçlı dinlendirilmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN