Yeni evin Eskişehir’e hoş geldin

Yeni evin Eskişehir’e hoş geldin

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavında Eskişehir’deki üniversiteleri kazanarak şehre gelen öğrencileri bilgilendirmek amacıyla kurduğu stantlarda gençlerle buluşuyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversite sınavında Anadolu Üniversitesi (AÜ), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’ni (ESTÜ) kazanarak şehrimize gelen öğrencilere yönelik karşılama etkinlikleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi tarafından kampüslerin girişinde ve içerisinde şehre yeni gelen üniversite öğrencilerini bilgilendirmek, şehre uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla stantlar kuruldu. Öğrencilere, şehrin olanakları, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, gençlik merkezinin düzenlediği etkinlikler ve çeşitli destek programları hakkında bilgi verilerek üniversite hayatlarına en iyi şekilde başlamaları amaçlanıyor. Gençlik Merkezi görevlileri ve gönüllülerinin karşıladığı öğrenciler, bir sürprizle de karşılaştılar. Stantlarda bulunan QR kodları telefonlarından okutan öğrenciler, karşılarına çıkan dijital el broşüründe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin kendilerine yönelik yazdığı mesajı okudular. Broşürde yurtlar, müzeler, ulaşım hatları, kültür sanat merkezleri, kamu kurum ve kuruluşlarının iletişim numaraları gibi öğrencilerin yararlanacağı çok sayıda faydalı bilgi yer alıyor. Büyükşehir Gençlik Merkezi, ilerleyen günlerde eğitim hayatlarına yeni başlayan üniversite öğrencilere yönelik özgün içeriklere sahip çok sayıda etkinlik ile gençlerle buluşmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN