Güre Mahallesi’nde sorunlar gideriliyor

Güre Mahallesi’nde sorunlar gideriliyor

Giresun Belediyesi tarafından, Güre Ortaokulu ve Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi bölgesinde uzunyıllardır müdahale edilmeyen soruna el atıldı.

Bu kapsamda, Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla birlikte söz konusu bölgede bulunan menfezin içerisinde ve çevresinde yer alan toprak ve ağaç yığıntılar temizleniyor. Yapılan çalışmayla birlikte faal hale gelecek olan menfez sayesinde aşırı yağışlarda yaşanabilecek olan su baskınlarının da önüne geçilecek. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bu tip çalışmalara devam edeceklerini belirterek:“Şehrimiz bol yağış alan bir bölge. Dolayısıyla da yağışlarla birlikte istenmeyen su baskınları ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Ayrıca ihtiyaç duyulan bölgelerde yağmursuyu kanalı çalışması da yürütüyoruz” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN