Kent Müzesi Ekim Ayı Atölye Programı

Kent Müzesi Ekim Ayı Atölye Programı

Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Müzesi Ekim ayı atölye programı açıklandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Müzesi Koordinatörü Arkeolog Zafer Yazıcı, 2024-2025 Eğitim Öğretim döneminde yenilenen içerikleriyle müze atölyelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini açıkladı. Kent Müzesi Atölye etkinliklerine çocuklarını dahil etmek isteyen veliler, 0372 316 60 20 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirler.

Program şu şekilde:

HAYVAN SEVGİSİ-TAŞ BASKI ATÖLYESİ

EĞİTMEN : AYTEN DEMİRBAŞ ZAMAN – TAŞ BASKI USTA ÖĞRETİCİSİ

YAŞ GRUBU : 9-12 YAŞ

TARİH : 05 EKİM CUMARTESİ SAAT : 12.00 – 13.30

Hayvanları Koruma Günü için özel olarak taş baskı figürleriyle çocukların kendi yaratıcılıklarını ortaya çıkaracakları taş baskı ve resim çalışmasını birlikte uygulayacakları bir atölye çalışması yaparak, çocukların hayvan ve doğa sevgisi duygularının pekiştirilmesini amaçlıyoruz.

AHŞAP YAKMA ATÖLYESİ

EĞİTMEN : MELEK ÇETİN – AHŞAP YAKMA USTA ÖĞRETİCİSİ

YAŞ GRUBU : 9-12 YAŞ

TARİH :19 EKİM CUMARTESİ

SAAT : 14.00 – 15.30

Ahşap yakma sanatıyla çocukların ince ve kaba motor becerilerinin gelişimine katkıda bulunarak,yakma ve boyama tekniğini birleştirerek çocukların el becerisi ve hayal dünyasını genişletmeyi amaçlıyoruz.

EGZOTİK MAKROME BİLEKLİK TAKI VE TASARIM ATÖLYESİ

EĞİTMEN : FİLİZ BOZKURT – TAKI VE TASARIM USTASI

YAŞ GRUBU : 9-12 YAŞ

TARİH :26 EKİM CUMARTESİ

SAAT : 14.00 – 15.30

Çocukların el becerilerini geliştirmek, farkındalıklarını arttırmak adına yapılacak bu atölyede, egzotik renkleri ve zevklerine uygun figürleri kullanarak tasarlayacakları bileklikleri dönem sonu sergisinde ziyaretçilerle buluşturacaklar. Bu eğlenceli atölyedekeyifli vakit geçirmelerini veyeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN