Kocaeli Şehir Tiyatroları 10 Ekim’de perde açacak

Kocaeli Şehir Tiyatroları 10 Ekim’de perde açacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni tiyatro sezonuna heyecanla hazırlanıyor. 10 Ekim Perşembe günü perdelerini açacak olan tiyatro, ilk olarak 26. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde 3 ödülle taçlandırılan "Yaşamak Mı Yoksa Ölmek Mi" oyunu ile tiyatroseverlerle buluşacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezonuyla tiyatroseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Geçmiş sezonlarda büyük beğeni toplayan oyunlarıyla dikkat çeken tiyatro, bu yıl da repertuvarına birbirinden farklı ve etkileyici yapımları ekledi.

"Yaşamak Mı Yoksa Ölmek Mi", "Savaş ve Barış", "Radyo-u Hümayun", "Vişne Bahçesi", "Kılıçarslan", "Aradığın Seni Arayandır", "Çöp Atlas" ve "Evvel Zaman İçinde" gibi izlenme rekorları kıran oyunlar, yeni sezonda da sahnelenmeye devam edecek.

Şehir Tiyatroları, repertuvarına eklediği üç yeni oyunla da tiyatroseverleri şaşırtacak. "Üç Jokerli Konken" ve "Mimar Sinan" adlı oyunlar, farklı konularıyla tiyatroseverlerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Özellikle çocuklara yönelik olarak hazırlanan "Şebo Müzikali" ise hem eğlenceli hem de eğitici bir deneyim sunacak.

Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın bu zengin repertuvarı, şehre sanat ve kültür dolu günler yaşatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN