Alex'ten olay paylaşım: 'Ben oynarken o kupa kazanıyordu!'

Alex'ten olay paylaşım: 'Ben oynarken o kupa kazanıyordu!'

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan ve Antalyaspor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Alex de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

Antalyaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Alex de Souza, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı ilk kez rakip olarak sahada yer aldı. Müsabakadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan Akdeniz ekibinde teknik direktör Alex de Souza'nın yaptığı paylaşım gündem oldu.10135621.jpg

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'dan övgüyle bahseden Souza, "2003 senesinde Cruzerio’da orta saha oynarken Mourinho Porto’da çalışmaya başlamıştı. 2004’te Türkiye’ye geldim. Ben Fenerbahçe forması giyerken Mourinho Portekiz, İtalya, İspanya ve İngiltere’de kupa üstüne kupa kazanıyordu.10134524.jpg
20 sene sonra bana Antalyaspor tarafından Türkiye’de antrenörlük yapma fırsatı verildi ve Fenerbahçe antrenörü olarak Mourinho ile karşılaştım. Mourinho’ya bana olan tavrı için, Fenerbahçe’ye geçirdiğim uzun yıllar için, Antalyaspor’a bana hocalık yapma fırsatı verdiği için ve özellikle Türk halkına bana hep gösterdikleri ilgi ve saygı için teşekkür ederim. Bunların hepsi için futbola teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN