Bir hafta sonunda oltaya geldi! Oltayı çektiklerinde şaşkına döndüler: Tam 28 kilo

Bir hafta sonunda oltaya geldi! Oltayı çektiklerinde şaşkına döndüler: Tam 28 kilo

O ilimizde kamp yapan iki arkadaş balık tutmak için oltalarını gölete attılar. Bir süre sonra oltadaki hareketlilikle heyecanla çekmeye başladılar. Zorla çektikleri oltanın ucunda gördükleri karşısında şaşkına döndüler. Tam 28 kilo ağırlığında...

Bilecik Pelitözü Gölpark’ta kamp yapan iki balık tutkununun oltasına takılan 28 kiloluk dev pullu sazan, görenleri hayrete düşürdü. Balığı yakalayan Kerim Çelikbilek ve Nedret Öztürk, balığı tekrar gölete bıraktı.

Bilecik'in ünlü Pelitözü Gölpark’ında kamp kuran Kerim Çelikbilek ve arkadaşı Nedret Öztürk, sabah erken saatlerde oltalarındaki çan sesiyle uyandı. Oltalarına takılan dev pullu sazanı büyük bir çabayla kıyıya çekmeyi başaran ikili, 28 kilo ağırlığındaki bu dev balıkla hatıra fotoğrafları çektirdi. Ardından, doğaya olan saygıları gereği balığı tekrar Pelitözü Göleti’ne bıraktılar.

Bilecik’te 28 kiloluk dev pullu sazan görenleri hayrete düşürdü

"BU BALIĞI YAKALAMAK İÇİN 1 HAFTA BEKLEDİK"

Kerim Çelikbilek, dev sazanı yakalamanın ardındaki sabrı ve çabayı şu sözlerle anlattı: "Nedret arkadaşım ile gölette 1 haftadır çadır içinde yatarak bu anı bekledik. Sabaha karşı oltalardaki alarmlar ötünce büyük bir heyecanla yataktan kalkarak oltayı çekmeye başladık. Zaten oltayı çekerken bu kadar büyük bir balık olduğunu anladık. İki kişi pullu sazanı kıyıya zor çıkardık. Diğer balıkçı arkadaşlar da bizlere yardım etti. 1 hafta gece gündüz demeden bu anı bekledik ama değdi. Balık ile hatıra fotoğrafı çekindikten sonra yeniden gölete saldık"

Bilecik’te 28 kiloluk dev pullu sazan görenleri hayrete düşürdü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN