Ahu Tuğba'nın cenazesine kimse katılmadı! Serpil Çakmaklı'dan o isimlere büyük sitem: Kına yakın...

Ahu Tuğba'nın cenazesine kimse katılmadı! Serpil Çakmaklı'dan o isimlere büyük sitem: Kına yakın...

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ahu Tuğba, sanat camiasında büyük bir hüzne yol açtı. Bu kaybın ardından Serpil Çakmaklı adeta ateş püskürdü. Ahu Tuğba’nın cenazesine kimsenin katılmamasına sitem ederek duygularını paylaştı. İşte detaylar…

Ahu Tuğba’nın cenazesi sanat dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba’nın cenaze törenine katılanların sayısı oldukça azdı. Ünlü sanatçı Serpil Çakmaklı, katılmayan isimlere sert eleştirilerde bulundu.

yeni-proje-74.jpg

SANAT DÜNYASINDAN VEFASIZLIK

Geçirdiği trafik kazası sonrası sağlığına kavuşan ancak KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenaze töreni, beklenmedik bir şekilde az sayıda katılımcıyla gerçekleşti. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin cenazesinde yaşananları "vefasızlık" olarak nitelendirerek gözyaşları içinde sitem etti. Yeşilçam’ın önemli simalarından Serpil Çakmaklı da bu duruma kayıtsız kalamadı ve ünlü isimlere yönelik eleştirilerini dile getirdi.

SERPİL ÇAKMAKLI'DAN İSYAN

Aramızda Kalmasın programına katılan Serpil Çakmaklı, cenaze törenine katılmayan sanatçılara tepki gösterdi. "Gerçekten inanılmaz derecede şaşırdım. O kadar az kaldık ki, o kadar önemli değerleri kaybettik ki... Neden bu kadar ego, kibir?" diyerek tepkisini dile getiren Çakmaklı, özellikle Ahu Tuğba’yı iyi tanıyan Banu Alkan’ı örnek vererek "Bir Hülya Avşar'ı gözlerim çok aradı. Herkesin mi işi vardı?" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-75.jpg

"ÖLÜM KAPIMIZI HER AN ÇALABİLİR"

Çakmaklı, sanat camiasının cenaze törenine katılmamasını "İnsanlık ölmüş" şeklinde yorumlayarak, "Kına yakın, gerçekten kına yakın. Gelmediniz ya... Ölüm sizin de kapınızı her an çalabilir, hepimizin kapısını bir gün çalacak" dedi. Bu sözler, sanat camiasındaki vefasızlığa dikkat çekerken, pek çok izleyicinin de dikkatini çekti.

BANU ALKAN'A ELEŞTİRİ: "ŞIMARMAYA GEREK YOK"

Program sunucusu Müge Dağıstanlı, Banu Alkan’ın cenaze sonrası sosyal medya paylaşımlarını hatırlatarak, "Evladını toprağa verdiğin gün, kahkahalar içinde 'Dünya Güzellerim' videoları paylaştı," diyerek eleştiride bulundu. Çakmaklı ise bu duruma tepki göstererek, "İnsan olalım. Şımarmaya gerek yok" yorumunu yaptı. Bu sözler, sanat dünyasında bir tartışma başlatırken, pek çok izleyici tarafından destek gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN