Aziz Yıldırım'dan saldırıya uğrayan Serhat Akın'a ziyaret

Aziz Yıldırım'dan saldırıya uğrayan Serhat Akın'a ziyaret

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'ı ziyaret etti. Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan ve ameliyat olduktan sonra hastanede tedavisi devam eden Akın'a yapılan ziyarette sarı-lacivertlilerin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu ve iş insanı Murat Zorlu da yer aldı.

Aziz Yıldırım, 2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş olan Akın’a moral vermek amacıyla hastaneye gitti. Yıldırım, Akın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, geçmişte birlikte geçirdikleri anılara dair sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, olayda motosikleti kullandığı iddia edilen O.M, silahla ateş ettiği öne sürülen O.D. ile M.A, İ.T, Y.G. ile M.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi'ne götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN