Steam’den bir daha gelmeyecek fırsat! Beğeni rekoru kıran oyunun fiyatı düştü, yüzde 70 indirimi kaçırmayın

Steam’den bir daha gelmeyecek fırsat! Beğeni rekoru kıran oyunun fiyatı düştü, yüzde 70 indirimi kaçırmayın

Oyun dünyasının sevilen isminde yüzde 70'e varan indirim duyuruldu. Steam platformu üzerinden satın alacaklar peynir ekmek fiyatına sahip olacak. Harry Potter serisinden esinlenen bu oyun beğeni rekorları kırıyor. İşte indirimli fiyatı...

Steam'da yılın fırsatı kısa süre önce duyuruldu. Harry Potter'den esinlenen oyun, yüzde 70 indirimle satışa çıktı. Mağazada yüzde 90 olumlu puan alan video oyunu Hogwarts Legacy'i kütüphanenize katın. Peki, indirim ne zamana kadar sürecek? İşte o tarih...

YÜZDE 70 İNDİRİMLE SATILIYOR

Steam mağazalarında devasa indirim başladı. Tarihin en iyi filmlerinden olan Harry Potter filminden alıntılanan ve evreninde geçen Hogward Legacy, büyük bir indirimle satışa çıktı. Yüzde 70 oranında indirimle satışa çıkan Hogward Legacy normalde 60 dolara (2 bin 43 TL) satılırken indirim sonrasındaki fiyatı 18 dolara (610 TL) kadar düştü.

hogwarts-legacy.jpg

HOGWARTS LEGACY NASIL BİR OYUN?

Harry Potter dünyasını sevenler, bu oyuna bayılacak. Video oyunu olarak bilinen Hogwarts Legacy bol aksiyonlu olarak geçecek. Oyun piyasaya sürüleli yaklaşık 1 yıl olsa da büyük bir beğeni toplamayı başardı. Steam mağazasında yüzde 90 olumlu puan kazanarak, 1800'li yıllardan bir öğrenciyi oynayacaksınız. Kara büyücülerle savaşarak, büyücülük dünyasının kaderini belirleyen yetenek sizin ellerinizde olacak.

İNDİRİM İÇİN SON TARİH

Hogwarts Legacy oyunu 5 Eylül 2024 tarihine kadar yüzde 70 indirimli olarak Steam mağazasında yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN