Emekli bankacı boş vaktini paraya çevirdi: Bu ağacı diken köşeyi dönüyor, aynı yıl hasat veriyor

Emekli bankacı boş vaktini paraya çevirdi: Bu ağacı diken köşeyi dönüyor, aynı yıl hasat veriyor

Emekli Bankacı Yunus Göç, Bahçe İşleriyle Yeni Bir Hayat Kurdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşayan emekli bankacı Yunus Göç, emeklilik sonrası hayatını tarım ve bahçe işlerine adadı. Bankacılık kariyerini sonlandırdıktan sonra dört mevsim boyunca ürün hasadı yaparak hem hobisini sürdüren hem de bütçesine katkı sağlayan Göç, bu alanda başarılı bir girişimci oldu.

Burhaniye’de kendi işletmesini kuran Yunus Göç, meyve fidanlarını kendi elleriyle ekerek ve büyüterek üretimini sürdürüyor. Fidanları saksılarda yetiştirmenin mümkün olduğunu belirten Göç, aynı yıl içinde meyve alabilmenin avantajlarını vurguluyor. Bu yenilikçi yaklaşımı sayesinde, fıstıkçamı fidanları ile tanınan Göç, aynı zamanda kayısı, kiraz ve elma gibi çeşitli meyve fidanlarını da saksılara dikerek dikkat çekiyor.

img-2872-001.jpeg

Yunus Göç, bankacılık kariyerinden emekli olduktan sonra tarım ve bahçe işlerine yönelerek bu alanda yeni bir tutku geliştirdi. Saksılarda meyve ağaçları yetiştirmenin keyfini çıkaran Göç, bu yöntemle her mevsim ağaç dikmenin ve dikildiği yıl içinde meyve almanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Bugüne kadar fıstıkçamı fidanlarını saksılarda satışa sunan Göç, bu başarıyı kayısı, kiraz ve elma fidanlarıyla da devam ettiriyor. Emeklilik sonrası hayatını tarım ve bahçe işleriyle zenginleştiren Yunus Göç, hem bölge tarımına katkı sağlıyor hem de yeni bir yaşam biçimiyle huzur buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN