Cimbom evinde farka koştu: Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etti

Cimbom evinde farka koştu: Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etti

Galatasaray, bu akşam Rams Park'ta oynanan maçta Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, etkileyici bir performans sergileyerek hem büyük bir galibiyet elde etti hem de liderlik koltuğuna oturdu. Çaykur Rizespor ise 4 puanda kalarak, üst sıralardaki hedeflerinden uzak kaldı.

Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. Sarı-Kırmızılı ekip, milli ara dönüşünde rakibine gol yağdırarak sahadan 5-0 galip ayrıldı. Okan Buruk’un öğrencileri bu sonucun ardından, ligde çıktığı tüm karşılaşmaları kazandı.

Sarı-Kırmızılılar, bu akşam Rams Park'ta oynanan Trendyol Süper Lig mücadelesinde Çaykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, etkileyici performansıyla 4’te 4 yaparak liderliğini sürdürdü.

screenshot-15.jpg

Galatasaray, Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etti.

3. dakikada Galatasaray öne geçti. Sara’nın rakip yarı sahanın ortalarından kullandığı serbest vuruşta, altıpas üstünde topa iyi yükselen Sanchez’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0. 15. dakikada Sara’nın ortasında, penaltı noktası civarında iyi yükselen Osimhen’in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

25. dakikada Galatasaray farkı 2’ye çıkardı. Sara’nın ortasında altıpas üzerinde Abdülkerim Bardakçı’nın ayak koyduğu top filelere gitti: 2-0. Galatasaray, maçın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi. Mücadelenin ilk yarısında hava topu mücadelesinde sarı-kırmızılıların Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen ile girdiği ikili mücadele sonrasında Alikulov yerde kaldı ve sonra oyuna devam edemedi. Husniddin Alikulov beyin sarsıntısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Mücadelenin 49. dakikasında Galatasaray farkı 3’e yükseltti. Ceza sahasında seken topla buluşan Sara’nın çektiği harika şut ağlarla buluştu: 3-0. 52. dakikada Ismail Jakobs’un sol kanattan açtığı ortada topla buluşan Yunus, karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi. 62. dakikada Galatasaray bir gol daha buldu.

Torreira ön alan baskısıyla topu kazandı. Bu oyuncunun pasıyla topla buluşan Mertens’in ceza sahasının sağından attığı şut ağlara gitti: 4-0. 80. dakikada bir gol daha geldi. Hızlı gelişen hücumda Kaan ‘ın son çizgiden çevirdiği topu Barış Alper ağlara yolladı: 5-0. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmayınca Galatasaray, milli aradan 5 gollü zaferle döndü.

Maçın Golleri:

Davinson Sanchez: Galatasaray’ın ilk golünü atarak maçın başında avantajı sağladı.
Abdülkerim Bardakcı: Skoru 2-0 yaparak takımının üstünlüğünü pekiştirdi.
Gabriel Sara: Üçüncü golü kaydederek farkı üçe çıkardı.
Mertens: Skoru 4-0’a taşıyan golü atarak Galatasaray’ın farkı artırmasına katkıda bulundu.
Barış Alper Yılmaz: Maçın sonunda attığı golle skoru 5-0 yaptı.

İKİ YILDIZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Galatasaray, Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. Galatasaray’ın yaz transfer döneminde İtalya Serie A ekibi Napoli’den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı.

Çaykur Rizespor karşılaşmasına 11’de başlayan 25 yaşındaki Nijeryalı santrfora karşılaşma öncesinde
sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin transferlerinden Ismail Jakobs da ilk kez Galatasaray formasını terletti. Ligue 1 temsilcisi Monaco’dan zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanan 25 yaşındaki Senegalli sol bek, Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11’de yer aldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN