Bu defa zam değil indirim geldi! Duyan A101’e akın ediyor, üçer beşer alıyorlar

Bu defa zam değil indirim geldi! Duyan A101’e akın ediyor, üçer beşer alıyorlar

Son dönemde art arda gelen zam haberlerinin aksine, Türkiye’de bir ürün için sevindirici bir indirim haberi geldi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde pek çok üründe olduğu gibi siyah çay fiyatlarına da büyük zamlar yapılmıştı. Bu zamlar, milyonlarca çay tiryakisini hayal kırıklığına uğratmıştı.

Ancak çay severler için güzel haber, Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan A101’den geldi.

A101, son zamların ardından siyah çay fiyatında indirime gittiğini açıkladı. Edinilen bilgilere göre, market zinciri Çaykur Tiryaki Çay 500 gram paketini 98,50 TL yerine 89 TL’den satışa sundu.

Market yetkilileri, bu indirimin 13 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacağını duyurdu. Bu süre zarfında A101, Çaykur Tiryaki Çay 500 gram paketini 89 TL’den satışa sunmaya devam edecek.

Bu indirim haberi, çay tiryakileri için adeta bir nefes oldu ve çay severlerin yüzünü güldürdü.

Detaylar ve İndirim Süresi

• Ürün: Çaykur Tiryaki Çay 500 gram
• Eski Fiyat: 98,50 TL
• Yeni Fiyat: 89 TL
• İndirim Süresi: 13 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli

Çay tiryakileri için bu indirim fırsatını kaçırmamak ve bütçelerini biraz olsun rahatlatmak için A101 mağazalarına uğramak yeterli olacak.

Afiyetle içilen çayların keyfi, bu indirimle daha da artacak gibi görünüyor.

Son zamanlarda gelen zam haberlerinin aksine, bu indirim haberi çay severler için oldukça sevindirici oldu. A101’in yaptığı bu indirim, çay tiryakilerinin yüzünü güldürdü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN