Narin cinayetinde yeni delil ortaya çıktı: "Ramazan kız yaşıyor mu, öldü mü?"

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı. Cinayet soruşturmasında, Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydı, Güran’ın "Ramazan, kız öldü mü, yaşıyor mu?" sorusunu yönelttiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulunmuştu. Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken bir delil ortaya çıktı. Salim Güran’ın, cinayet sonrası işçisi Ramazan Atasoy ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ses kaydı, cinayet soruşturmasında önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

"RAMAZAN, KIZ ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?"

Halk TV'nin haberine göre; Salim Güran'ın, yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı görüşmenin ses kaydında, işçisine Narin Güran'ın ölüp ölmediğini sorduğu tespit edildi.

Narin kaybolduktan kısa bir süre sonra yapılan bu telefon görüşmesinde Salim Güran’ın çalışanı Ramazan Atasoy'a "Ramazan, kız öldü mü, yaşıyor mu?" şeklinde bir soru yönelttiği öğrenildi. Bu ses kaydının, Narin Güran cinayetinin çözümüne yönelik delil olarak soruşturma dosyasına eklendiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN