Akdeniz'in en büyüğü İzmir'e açıldı! Cemil Tugay'dan bir proje daha: Burası Türkiye'nin döviz üssü olacak

Akdeniz'in en büyüğü İzmir'e açıldı! Cemil Tugay'dan bir proje daha: Burası Türkiye'nin döviz üssü olacak

Akdeniz’in en büyüğü İzmir’e açıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje, bölgenin uluslararası lojistik alanda önemli bir konuma ulaşmasını sağlayacak. İşte detaylar…

İzmir, Akdeniz'in en büyük lojistik buluşma noktası olan 3. Logistech-Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışına ev sahipliği yaptı. Fuar, 13 Eylül'e kadar ziyaretçilere açık olacak ve özellikle limanıyla ticaret potansiyeli yüksek olan İzmir'in, uluslararası bir lojistik merkezi hâline gelme hedefini destekleyecek.

İZMİR ULUSLARARASI BİR LOJİSTİK MERKEZİ HALİNE GELECEK

İzmir'in limanıyla oluşturduğu ticaret potansiyelinin farkında olduklarını belirten yetkililer, kenti uluslararası bir lojistik merkezi hâline getirmek için tüm imkanları seferber edeceklerini ifade etti. Bu yıl fuar, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 50 büyüyerek dikkat çekici bir gelişme yaşadı.

yeni-proje-12.jpg

3’üncü Logistech-Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı, lojistik sektörünün en önemli buluşma noktası olarak konumlanıyor. Fuar, lojistik ve depolama teknolojileri alanındaki yenilikleri, çözümleri ve trendleri tanıtma fırsatı sunuyor. Katılımcılar, bu etkinlikte lojistik çözümler, depolama sistemleri ve teknolojiler hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacak.

GÜN SONUNA KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

Fuarın açılışı, İzmir'in lojistik sektöründeki yerini pekiştirmesi açısından büyük önem taşıyor. Ziyaretçiler, sektördeki en yeni teknolojiler, ürünler ve hizmetlerle ilgili bilgi edinebilirler. Ayrıca, sektör profesyonelleri ve şirket yetkilileri ile doğrudan temas kurma fırsatı bulacaklar.

yeni-proje-13.jpg

İzmir, bu yıl 3. Logistech fuarıyla lojistik ve depolama alanındaki gelişmeleri ve trendleri tanıtmak için önemli bir platform sunuyor. Fuara olan ilgi, İzmir’in lojistik merkezi olma yolunda atacağı adımları destekliyor. 13 Eylül tarihine kadar açık olacak fuar, sektör profesyonelleri ve yatırımcılar için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN