Arabanın altına saklanırken yakalandı: Meğer suç makinesiymiş! Henüz 17 yaşında, sicil kaydı polisleri bile şaşırttı

17 yaşındaki zanlı, polis ile yaşanan kovalamaca sonucu saklandığı aracın altında kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahsın sicil kaydı, yapılan sorguda polisleri bile şaşkına çevirdi. Şahsın gerçekleştirdiği hırsızlık anları da güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü mahallesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçluyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, son olarak yaşanan hırsızlık olaylarının firari zanlısı Halit O.'yu (17) yakalamak için çalışma başlattı.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTI, ARABANIN ALTINDA YAKALANDI

105 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki zanlı, Çınarönü Mahallesi'nde polis ekiplerini görünce kaçtı. Ekipler Halit O.'yu kısa süreli kovalamaca sonrası saklandığı aracın altında yakaladı.

Yaka paça gözaltına alınan zanlı, Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne getirildi. Yapılan üst aramasında 3.10 gram uyuşturucu ele geçirildi.

polisten-kacip-aracin-altinda-yakalanan-17-yasindaki-zanli-suc-makinesi-cikti-1.jpg

SORGUSU, POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI

Yapılan sorgusunda Halit O.'nun, 'bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan 46 yıl 10 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, ayrıca 'mala zarar verme, işyeri ve kurumdan hırsızlık, evden hırsızlık' suçlarının firari zanlısı olduğu ve o suçlardan da yargılanacağı öğrenildi.

Zanlının yaptığı hırsızlık anları ise işyerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Halit O. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

polisten-kacip-aracin-altinda-yakalanan-17-yasindaki-zanli-suc-makinesi-cikti-5.jpg

polisten-kacip-aracin-altinda-yakalanan-17-yasindaki-zanli-suc-makinesi-cikti-4.jpg

polisten-kacip-aracin-altinda-yakalanan-17-yasindaki-zanli-suc-makinesi-cikti-2.jpg

polisten-kacip-aracin-altinda-yakalanan-17-yasindaki-zanli-suc-makinesi-cikti-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN