Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 19 yaşında, onu tutana aşk olsun. Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 19 yaşında, onu tutana aşk olsun. Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran Kara Kartal, bu sefer turnayı gözünden vurdu. Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 19 yaşında, onu tutana aşk olsun. Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Uzun süredir teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Kadrosundaki eksiklikleri tamamlamaya çalışan Kara Kartal, yılın transferine imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş yeni Quaresma'sını buldu! Daha 19 yaşında, onu tutana aşk olsun. Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a getiriyor.

BEŞİKTAŞ YENİ QUARESMA'SINI BULDU!

Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Özellikle sağ kanada takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, sezonu Feyenoord'da geçiren Gambiyalı 19 yaşındaki yıldız adayı Yankuba Minteh'i gündemine aldı. Giovanni van Bronckhorst ile Feyenoord'da şampiyonluk yaşayan 19 yaşındaki yıldız için ilk temaslar kuruldu.

yeni-proje-2024-06-25t095014-250.jpg

HASAN ARAT 19 YAŞINDAKİ YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR! 10 GOL 6 ASİST

Sezonu Feyenoord'da kiralık olarak tamamlayan sağ kanat oyuncusu Yankuba Minteh'in Beşiktaş'ın dışında, Marsilya ve Lyon'un transfer gündeminde olduğu iddia edildi. Bonservisi Newcastle United'da olan 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon Hollanda Ligi'nde 27 maça çıktı. 10 gol attı 6 da asist yaptı.

yeni-proje-2024-06-25t095028-827.jpg

Gambiya milli takımı oyuncusunun önceliği Premier Lig'de devam etmek. Kendisini isteyen Everton'a transfer olmak. Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Minteh için Newcastle'ın belirlediği rakam 30 milyon euro.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN